Achtbaan Furius Baco in Port Aventura

Privégids voor Port Aventura

Het Spaanse attractiepark Port Aventura heeft voor bezoekers persoonlijke gidsen ter beschikking.

Achtbaan Furius Baco in Port Aventura

Het Spaanse attractiepark Port Aventura heeft voortaan persoonlijke gidsen ter beschikking. Een eigen tourguide inhuren is niet goedkoop, maar biedt wel veel voordelen.

{googleads left}Wie echt op z’n gemak van Port Aventura wil genieten, kan voortaan een persoonlijke gids inschakelen die je door het Spaanse pretpark loodst. De gids weet alles over de geschiedenis van Port Aventura, kent de aanvangstijden van alle shows en kan reserveringen maken voor restaurants. Wie een gids inhuurt heeft nog meer voordelen: wachten voor attracties behoort tot het verleden en je mag gratis parkeren op een VIP-plaats.

Gidsen in 7 talen

De privégids kost 250 euro voor 4 uur, 350 euro voor 6 uur en 450 euro voor een hele dag. De gids kan geboekt worden bij de receptie van alle hotels of vooraf telefonisch bij het park. Je persoonlijke begeleider spreekt Spaans, Catalaans, Engels, Frans, Duits, Russisch of Arabisch. Aan jou de keus!

Port Aventura Angkor liggend 15pers

Splash battle Angkor

{googleads left}De gids kan je bijvoorbeeld meenemen naar de nieuwste attractie van het park in Salou: Angkor, Adventure in the Lost Kingdom. De vaartocht van 300 meter voert door een zeer gedetailleerd Aziatisch landschap. Bezoekers die meegaan op expeditie stappen in 1 van de 14 boten. De vaartuigen zijn uitgerust met waterpistolen. Onderweg worden de reizigers verrast door mysterieuze dorpen, kronkelende slangen, tijgers en apen, ruïnes van Boeddhistische tempels en kolossale olifantenbeelden. De passagiers kunnen op al die doelen schieten, maar ook op avonturiers in de andere boten en op toeschouwers langs de waterkant.

Naar de parkplanner van Port Aventura

2014 © Tekst: Parkplanet – Beeld: Port Aventura

Meest bezochte parkprofielen