Weer Swing into Spring in Disneyland Paris

Na het succes van de eerste editie in 2014 heeft Disneyland Paris het lentefestival Swing into Spring geprolongeerd. Tot en met 31 mei worden alle zintuigen geprikkeld met de geuren en kleuren van de lente.

Voor het tweede jaar, na een succesvol eerste jaar, lanceert Disneyland Paris opnieuw een kleurrijk Swing into Spring-festival. Bezoekers kunnen genieten van muzikale shows, met bloemen gevulde decors en de Disney-figuren die hun prachtige lentekostuums dragen.

Goofy’s Garden Party

In de nieuwe Goofy’s Garden Party trekken de Disney-figuren in een muzikale en bloemrijke parade voorbij terwijl Goofy de maat bepaalt, samen met zijn assistent-tuinmannen. Mickey, Minnie, Donald, Katrien, Knabbel & Babbel maar ook Alice, Pinokkio, Clarabella Koe en vele anderen karakters swingen met Goofy mee. Goofy is de perfecte gastheer in een prachtige tuin waar topiaries op magische wijze tot leven komen. Goofy’s Garden Party trekt meerdere keren per dag in een parade over Central Plaza, voor het kasteel van Doornroosje.

{googleads right}Minnie’s Little Spring Train

Meerdere malen per dag rijdt Minnie’s Little Spring Train door Main Street, U.S.A. De trein is versierd met madeliefjes, paaseieren en vrolijke konijnen. Minnie bevindt zich aan boord van de trein, samen met onder meer het Witte Konijn uit Alice in Wonderland, Stampertje en Miss Bunny uit Bambi.

Bambi-fans komen aan hun trekken

Bambi-fans kunnen sowieso hun hart kunnen ophalen. Ze kunnen Stampertje en Miss Bunny ontmoeten voor een foto in een romantische, bloemrijke setting. Central Plaza is getransformeerd tot een magische tuin met prachtige topiaries van de 101 Dalmatiërs, Simba en Nala uit De Leeuwenkoning, de Aristokatten en Bambi en zijn vriendjes.

 

Meest bezochte parkprofielen