Europa-Park eert Elvis

Elvis Presley zou dit jaar 80 zijn geworden, tweemaal zo oud als Europa-Park.

Op 8 januari 2015 zou Elvis Presley 80 zijn geworden. Deze bijzondere verjaardag wordt in Europa-Park het hele seizoen 2015 gevierd: dagelijks wordt er in het Duitse pretpark een show opgevoerd met de allergrootste hits van ‘The King’.

Elvis tweemaal zo oud als Europa-Park

Europa-Park viert in 2015 zijn 40e verjaardag. Elvis Presley zou – als hij nu nog geleefd had – in januari twee keer zo oud als het Duitse attractiepark zijn geworden. De tachtigste geboortedag van de legendarische zanger wordt in Europa-Park vanaf 1 mei gevierd met de dagelijkse Elvis Presley Rock ’n’ Roll Musical in het Globe-Theater van het park.

Grootste hits van Elvis

In de dertig minuten durende voorstelling komen de grootste hits en de hoogtepunten uit het leven van ‘The King’ voorbij. Elvis – op de foto met de voormalige Amerikaanse president Nixon – stierf in 1977 in Memphis. Zijn vrouw Priscilla bracht ooit een bezoek aan Europa-Park, samen met hun dochter Lisa-Marie. Ze waren allebei erg enthousiast over hun dagje uit in Rust.

Naar de parkplanner van Europa-Park

Meest bezochte parkprofielen