Walibi Holland schakelt social influencers in

Walibi Holland zet dit jaar nog meer in op promotie via social media.

Walibi Holland zet dit jaar nog meer in op promotie via social media. Het pretpark in de Flevopolder werkt daarvoor samen met het multi-channel netwerk Divimove.

Doel van Walibi Holland is om via ‘social influencers’ jonge bezoekers te bereiken. Dat gebeurt onder meer met een hardgaan-challenge, waarbij twee YouTubers via hun social media-kanalen berichten posten waarin ze laten zien hoe hard ze gaan. Ze gebruiken daarbij de hashtag ‘hardgaan’ (#hardgaan).

{googleads right}Freerunners versus achtbanen

Walibi Holland gaat werken met Divimove, een bedrijf dat online talenten ondersteunt. Eén van die talenten is het YouTube-kanaal Smoare, bekend van de ‘practical jokes’. Smoare heeft samen met professionele freerunners een spectaculaire video gemaakt in Walibi.

Naar de parkplanner van Walibi Holland

 

Meest bezochte parkprofielen