Woudracer is Maximus’ Blitz Bahn

Op de plek in Toverland waar vroeger bobbaan Woudracer lag, ligt nu de nieuwe Maximus’ Blitz Bahn.

Op de plek binnen en buiten Toverland waar vroeger bobbaan Woudracer lag, ligt nu een nieuw exemplaar: Maximus’ Blitz Bahn.

Op 28 maart presenteert Attractiepark Toverland zijn nieuwste attractie: Maximus’ Blitz Bahn. Deze nieuwe bobbaan vervangt bobbaan Woudracer en is onderdeel van het Oostenrijkse themagebied dat in hal Magic Forest is ontstaan. Tegenover de Blitz Bahn ligt een Biergarten.

Excentrieke uitvinder

Bij binnenkomst in hal Magic Forest zijn de veranderingen direct zichtbaar: naast Villa Fiasko is een groot Oostenrijks chalet verrezen. Het chalet doet dienst als entree en wachtrij voor de Blitz Bahn. De wachtrij voert door het woonhuis van Maximus Müller, de excentrieke uitvinder van de Blitz Bahn. In de woonkamer van het huis zijn de maffe uitvindingen die Maximus en zijn voorouders in het verleden hebben bedacht te zien. 

Rondetijd bekijken

Na afloop van de rit in Maximus’ Blitz Bahn kunnen bezoekers zien welke rondetijd ze hebben neergezet. De gereden rondetijd kunnen zij vervolgens, met hun actiefoto van de Blitz Bahn, op een speciale website invoeren. De snelste gasten kunnen leuke prijzen winnen. 

Loop Maximus Müller tegen het lijf

Vanuit de nieuwe Biergarten hebben gasten overzicht over diverse attracties in Toverland, zoals de Wirbelbaum, de Karussell en de Blitz Bahn. Bezoekers kunnen ook Maximus Müller tegen het lijf lopen. Het personage Maximus Müller zal dit jaar namelijk geregeld in levenden lijve te zien zijn in Toverland. 

Naar de parkplanner van Toverland

Meest bezochte parkprofielen