Maximus Blitz Bahn in Attractiepark Toverland

In ieder jaargetijde een evenement

In Toverland krijgen Halloween en de Midzomeravonden gezelschap van de Magische Lenteavonden.

Maximus Blitz Bahn in Attractiepark Toverland

Toverland wil in elk jaargetijde de gasten een speciale extra belevenis bieden. Halloween en de Midzomeravonden krijgen nu gezelschap van de Magische Lenteavonden.

Wie houdt van extra entertainment en een bijzondere sfeer in een pretpark komt vooral tijdens een speciaal evenement aan zijn of haar trekken. In het najaar is Halloween enorm populair, in de zomer organiseren attractieparken drukbezochte zomeravonden en ook in het voorjaar komen steeds meer parken met speciale activiteiten.

Elk seizoen

Ook bij Toverland bestond de behoefte om in elk seizoen een speciaal evenement te organiseren. In de zomer zijn er in Sevenum al de Midzomeravonden (dit jaar iedere woensdag- en zaterdag tussen 25 juli en 19 augustus) en in de herfst de Halloween Nights (van 24 oktober tot en met 1 november). In de winter organiseert Toverland de Magische Winterweken. En nu komt het attractiepark met iets nieuws voor het voorjaar: de Magische Lenteavonden.

De Zandtovenaar treedt op in Attractiepark Toverland

Magische Lenteavonden

Op 8 en 9 mei is Toverland van 10.00 tot 23.00 uur open en er is een uitgebreid entertainment- en showprogramma. In de nieuwe Biergarten speelt ’s avonds de gezellige Tirolerband Die Schluchtenkracher. Bij het Labyrinth treden de Cock-Tales op, humoristische kippen met muzikaal talent. In het Troy-gebied staat zeepbellentheater Bubblica en aan het einde van de avond is er een spectaculaire show van De Zandtovenaar. Hij laat de magische werking van bewegend zand in licht en duisternis zien.

Maximus’ Blitz Bahn

Vooral de combinatie tussen shows, live entertainment en lekker eten en drinken zorgt dat speciale evenementen een groot succes zijn. En de attracties niet te vergeten: de nieuwste aanwinst van Toverland is de Maximus’ Blitz Bahn, de bobbaan van de excentrieke uitvinder Maximus Müller. Na afloop van de rit in de Blitz Bahn kunnen bezoekers zien welke rondetijd ze hebben neergezet. Bij de bobbaan kun je Maximus ook tegen het lijf lopen; hij is dit jaar geregeld in levenden lijve te zien in Toverland.

– Advertentie –
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen