Alg vuurwerk FreeImages 15pers

Vuurwerk op All You Need is Love

Liedjes van John Lennon en Paul McCartney begeleiden het vuurwerk van Tivoli in Kopenhagen.

Alg vuurwerk FreeImages 15pers

Klassiekers van de beroemde Beatles John Lennon en Paul McCartney begeleiden het vuurwerk van Tivoli in Kopenhagen.

Beatles-songs als All You Need Is Love en Across the Universe vormen de muzikale begeleiding van het vuurwerk van Tivoli in het centrum van Kopenhagen. Het Beatles-vuurwerk is een ode aan de wereldberoemde Britse popgroep, die precies vijftig jaar geleden de legendarische albums Help en Rubber Soul uitbracht. Bovendien zou John Lennon dit jaar 75 zijn geworden en bereikt Ringo Starr op 7 juli dezelfde leeftijd.

{googleads right}Vuurwerkbommen

Het Beatles-vuurwerk in Tivoli bestaat uit 175 vuurwerkbommen en 900 raketten die in tien minuten worden afgeschoten. Al bij de opening van het Deense pretpark in 1843 stonden er vuurwerkshows op het programma. De voorstelling met muziek van Lennon en McCartney is elke zaterdag tot en met 29 augustus om 22.45 uur te aanschouwen.

Volg Parkplanet op Facebook, Twitter of Google+

2015 © Tekst: Adri van Esch – Foto: FreeImages

Meest bezochte parkprofielen