Europa-Park troeft Walibi en Movie Park af

Europa-Park heeft de beste Halloween en kreeg daarvoor de Scar Award.

Spookhuis Take Away bij de Halloween Horror Nights van Europa-Park

Het Zuid-Duitse Europa-Park heeft Walibi Holland en Movie Park Germany afgetroefd bij de verkiezing van beste Halloween.

In het Engelse Thorpe Park werden afgelopen weekend de Scar Awards uitgereikt door ScareCon, een organisatie die zich toelegt op alles wat te maken heeft met griezelattracties. In de categorie beste Halloween-evenement buiten Groot-Brittannië was de concurrentie groot. Genomineerd waren de Halloween Fright Nights van Walibi Holland, het Halloween Horror Fest in Movie Park Germany, de Horror Nights in Europa-Park, Halloween in Port Aventura, de Halloween Horror Nights in Universal Studios Florida en Howl-O-Scream in Busch Gardens in Florida.

{googleads right}Haunted houses

De Engelse onderscheiding ging uiteindelijk naar de Horror Nights in Europa-Park. Die vinden dit jaar voor de negende keer plaats, van 25 september tot 7 november. Aan de Horror Nights van Europa-Park zit ook een Nederlands tintje: Jora Entertainment uit Almere ontwierp diverse haunted houses voor het evenement, waaronder Take Away (met onverwachte ‘genoegens’ in een luguber Chinees restaurant), The Wolf House (waar een angstaanjagende weerwolf uit zijn afgesloten kamer is ontsnapt) en Labor (bezoekers dwalen er door een verlaten laboratorium waar door de jaren heen dingen ernstig misgegaan zijn).

Volg Parkplanet ook op Facebook, Twitter en Google+

2015 © Tekst: Parkplanet – Foto: Europa-Park

Meest bezochte parkprofielen