Tickets - Foto: Parkplanet

Korting in de Ticketshop

Wie niet vooraf aan een pretparkbezoek kijkt of er kortingskaartjes zijn, is een dief van zijn eigen portemonnee. Meer dan de helft van alle bezoekers aan een attractiepark heeft een ticket gekocht tegen een gereduceerde prijs.

Eén op de twee bezoekers van een pretpark meldt zich aan de poort met een kortingskaartje. Als meer dan de helft een pretpark binnenkomt tegen een gereduceerde prijs, dan betaal jij toch niet de volle mep zeker? Hieronder een lijstje met parken waar je (meestal) korting krijgt. Online: makkelijk, snel en veilig!

Nederland

België

Duitsland

Frankrijk

Italië

• Gardaland

2022 © De links op deze pagina leiden naar externe websites. 
Parkplanet is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en/of aansprakelijk voor de aanbiedingen op deze externe websites.

Meest bezochte parkprofielen