Flug der Dämonen in het Duitse Heide-Park

Tour de Achtbaan

In 3 dagen tijd 16 achtbanen in 3 landen testen? Het kan!

Flug der Dämonen in het Duitse Heide-Park

Een Tour de Achtbaan maken en in drie dagen tijd zestien achtbanen in drie landen testen? Het kan!

De Engelse pretparkketen Merlin Entertainments Group stelt achtbaanliefhebbers in staat om in drie dagen tijd zestien achtbaan in drie landen uit te proberen. De ‘testers’ maken deel uit van Team Thrillseeker en gaan naar Heide-Park in Duitsland, Thorpe Park in Engeland en Gardaland in Italië. Overnachtingen en vervoer per vliegtuig worden door Merlin geregeld.

{googleads right}Video opnemen

Er zijn twee manieren om tot Team Thrillseeker toegelaten te worden. Als eerste kan men alle zes achtbanen van Heide-Park bedwingen en met een speciale app de QR-codes van die rollercoasters scannen. Een andere manier om een plekje in het team te bemachtigen is een video opnemen en inzenden. Op de speciale pagina van Team Thrillseeker staat alle informatie. Meedoen kan tot 10 augustus. Het reisje vindt plaats van 14 tot 18 september.

2015 © Tekst: Parkplanet – Foto: Heide-Park

Meest bezochte parkprofielen