Eerst bos, nu Baron 1898 in de Efteling - Foto's: Adri van Esch

Van bos naar Baron

Parkplanet legde de bouw van dive coaster Baron 1898 in de Efteling vast in zeventig foto's.

In juli 2014 stonden er in de Efteling ten noorden van de Piraña, tussen De Vliegende Hollander en de Gondoletta nog bomen en struiken. Een maand later was alles weg en begonnen de bouwwerkzaamheden voor Baron 1898.

70 foto’s

Op 1 juli 2015 ging de spectaculaire dive coaster open voor het publiek. Parkplanet legde in zeventig foto’s vast wat er gebeurde tussen juli 2014 en juli 2015. Bekijk de bouw van Baron 1898 in de Efteling in iets meer dan zes minuten.

Verder lezen

Ruigrijk nu nóg ruiger
De Ferrari onder de achtbanen

2015 © Tekst en foto’s: Adri van Esch – Muziek: Pianochocolate

Meest bezochte parkprofielen