Vreugde en Verdriet uit Inside Out in Hong Kong Disneyland - Foto: (c) Disney

Op de foto met Vreugde en Verdriet

Iedereen is laaiend over Binnenstebuiten. Het is een kwestie van tijd voordat bezoekers van Disneyland Paris ook met Vreugde en Verdriet op de foto kunnen.

Vreugde en Verdriet uit Inside Out in Hong Kong Disneyland - Foto: (c) Disney

Het is een kwestie van tijd voordat Binnenstebuiten, de nieuwe hit van Pixar, de Disney-parken verovert. Vice-Versa – zoals de animatiefilm in Frankrijk heet – zal net als Frozen en Star Wars met gejuich worden binnengehaald.

De nieuwe Pixar-film Binnenstebuiten – in het Engels: Inside Out – is met veel enthousiasme onthaald. De kritieken zijn lovend en in de krantenrecensies vliegen de sterren de animatiefilm om de oren. Het zal daarom niet meer lang duren voordat ook voor de karakters van Binnenstebuiten een hoofdrol weggelegd ligt in Disneyland Paris.

Op een presenteerblaadje

Disneyland Paris mag niet mopperen over de filmhits die op een presenteerblaadje worden aangeboden. Het ongekende succes van Frozen wordt in het Franse pretpark omgezet in een meezingshow, een paradewagen en een scène in de spectaculaire lichtshow Disney Dreams. De niet aflatende populariteit van Star Wars wordt sinds kort ingezet bij de interactieve voorstelling Jedi Training Academy in theater Videopolis.

Recordbreker

En nu mag Disneyland Paris een plekje gaan zoeken voor Inside Out, de recentelijk gelanceerde animatiefilm van Pixar die ook al een gigantisch succes is. Op de premièredag in Nederland – woensdag 15 juli – bracht de film liefst 175.000 euro in het laatje. Geen enkele Pixar-film deed dat ooit beter. Het oude record van Cars 2 werd door Binnenstebuiten verbroken.

Inside Out in Hong Kong Disneyland - Foto: (c) Disney

Ereplekje in Hongkong

Het is kwestie van tijd voordat ook de karakters van Binnenstebuiten een rol in Disneyland Paris krijgen. In Hong Kong Disneyland hebben de figuren Vreugde, Verdriet, Angst, Woede en Afkeer al een ereplekje, hoewel de film in China pas op 23 juli in première gaat. In Hongkong kunnen de gasten een ‘emotiefoto’ laten maken waarop ze één van de vijf emoties uit de film uitbeelden. Bovendien kunnen ze met de karakters Vreugde en Verdriet op de foto bij een meet & greet.

Inside Out in Hong Kong Disneyland - Foto: (c) Disney

Vice-Versa klaar voor Parijs

In Art of Animation op Town Square in het pretpark in Hongkong zijn de vijf emoties van het elfjarige meisje Riley weergegeven. Bezoekers kunnen ontdekken wat de emoties met hun eigen gemoedstoestand doen. Daarnaast kunnen ze leren hoe ze het karakter Woede moeten tekenen. Disneyland Park en Walt Disney Studios bij Parijs zullen vast niet lang achterblijven bij Hong Kong Disneyland. Inside Out zal als Vice-Versa – zoals de film in Frankrijk heet – ook de pretenclave bij Parijs veroveren.

Boek hier entree en verblijf in Disneyland Paris met tot 20% korting en gratis ontbijt en diner!

2015 © Tekst: Adri van Esch – Foto’s: Disney

Meest bezochte parkprofielen