Zomershow 2015 met Rob en Emiel in Bobbejaanland

Wiel bepaalt show

Een draaiend rad bepaalt het verloop van de zomershow in Bobbejaanland.

Zomershow 2015 met Rob en Emiel in Bobbejaanland

Een draaiend rad bepaalt hoe de show van het goochelduo Rob en Emiel in Bobbejaanland verloopt.

In de zomershow The Wheel of Wonder laat het goochelduo Rob en Emiel een draaiend rad bepalen welke van de vijftien verschillende acts de bezoekers van Bobbejaanland te zien krijgen. Daardoor is elke voorstelling – die tot 30 augustus vier keer per dag te zien is – verschillend.

Beste mentalisten

De Nederlanders Rob en Emiel vormen al elf jaar een artiestenduo en ze hebben twintig jaar podiumervaring. Met hun magische trucs veroverden ze de hele wereld: ze verkochten zeventien keer het Sydney Opera House in Australië uit en reisden van China tot Nigeria en van Brazilië tot Dubai. In België betoverden ze het publiek tijdens de Gentse Feesten en ze wonnen elf maal goud op het Nederlands Kampioenschap Goochelen. Rob en Emiel werden ook bekroond met de Hans Klok Award en in 2009 werden ze benoemd tot Beste mentalisten ter wereld.

{googleads right}Stand-up comedy en mindgames

In Bobbejaanland brengen de twee goochelaars annex cabaretiers een mix van stand-up comedy en mindgames. Hun verdwijntrucs, gedachten lezen en optische illusietrucs houden het publiek constant in spanning. Bobbejaanland koos met het duo Rob en Emiel niet voor een klassieke show, maar voor een humoristisch en tevens magisch spektakel met een ondeugend randje. Het publiek wordt bij de shows betrokken doordat ze mogen deelnemen aan de acts.

2015 © Tekst en foto: Parkplanet

Meest bezochte parkprofielen