Jedi Training Academy in Disneyland

Disneyland Paris heeft een nieuwe interactieve voorstelling: Jedi Training Academy.

Jedi Training Academy in Disneyland Paris - Foto: (c) Disney

Disneyland Paris heeft een nieuwe interactieve voorstelling: in de Jedi Training Academy leren kinderen hoe ze het Star Wars-universum kunnen beschermen tegen duistere krachten.

Met de nieuwe Star Wars-film The Force Awakens – vanaf december in de bioscoop – in het achterhoofd introduceert Disneyland Paris een nieuwe interactieve show: Jedi Training Academy. De voorstelling wordt zesmaal per dag opgevoerd in Videopolis in Discoveryland. Aan de show mogen zestien kinderen tussen 7 en 12 jaar deelnemen.

Jedi Training Academy in Disneyland Paris - Foto: (c) Disney

Padawans tegen The Force

De kinderen spelen op het toneel een Padawan, een leerling die wordt opgeleid tot Jedi. Eén van de bekendste Padawans is Luke Skywalker, die speelde in de Star Wars-episodes IV tot en met VI. De nieuwe The Force Awakens is episode VII. Padawans trainen – ook op het toneel in Videopolis – om het universum te beschermen tegen de donkere kant van de Force. Ze leren onder meer omgaan met de bekende lichtgevende laserzwaarden.

Jedi Training Academy in Disneyland Paris - Foto: (c) Disney

R2-D2 zweeft

Bij hun training worden de jonge acteurs begeleid door ervaren Jedi Knights en de bekende robot R2-D2. De jonge strijders laten met hun krachten R2-D2 zelfs zweven. Uiteindelijk zullen de zestien Padawans het moeten opnemen tegen de gevreesde Darth Vader. De show Jedi Training Academy staat zes keer per dag op het programma in theater Videopolis in Disneyland Park. Aanvangstijden zijn: 15.00 uur, 16.00 uur, 17.00 uur, 19.20 uur, 20.15 uur en 21.15 uur.

Boek hier entree en verblijf in Disneyland Paris met tot 20% korting en gratis ontbijt en diner!

2015 © Tekst: Parkplanet – Foto’s: Disney
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen