Eft 3D beeldje 15PP

Standbeeld voor jezelf

In de Efteling kunnen bezoekers een 3D-beeldje van zichzelf laten vervaardigen.

Eft 3D beeldje 15PP

In de Efteling kunnen bezoekers nog de hele maand augustus een 3D-beeldje van zichzelf laten vervaardigen.

Zo klein zijn als een kabouter. Het kan: door een miniatuur beeldje van jezelf te laten maken. De Efteling biedt bezoekers de mogelijkheid zichzelf driedimensionaal te laten vereeuwigen. In het pretpark in Kaatsheuvel staat een 3D-capsule die bezoekers aan alle kanten inscant. Het innovatieve fotohokje is binnenin voorzien van 190 kleine fotocamera’s. Die maken rondom en ook van boven op hetzelfde moment een foto. Die foto’s dienen als basismateriaal voor het kleine standbeeld van jezelf.

Geprint in zandsteen

De foto’s gemaakt in ruime capsule gaan naar een gespecialiseerd bedrijf. Daar wordt een sprekend gelijkend beeldje van jezelf geprint in zandsteen. De beeldjes van 10 en 20 centimeter zijn verbluffend gelijkend: de kleding is exact gekopieerd en zelfs sieraden en de vouwen in de broek worden meegenomen.

Scanner naast Halve Maen

Het 3D-beeldje wordt vier dagen later thuisgebezorgd. De scanner staat in ieder geval nog de hele maand augustus in de Efteling, in een open ruimte van de Game Gallery naast schipschommel Halve Maen. De prijzen voor een uniek beeldje beginnen bij 79 euro.

2015 © Tekst en foto’s: Parkplanet
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen