Het Alton Towers Hotel

Alton Towers krijgt vierde hotel

Met een vierde hotel treedt Alton Towers toe tot de eredivisie van de pretpark-resorts.

Het Alton Towers Hotel

Het Engelse Alton Towers schaart zich onder de grootste Europese parkresorts: het pretpark krijgt een vierde hotel.

Alton Towers krijgt een vierde hotel. Naast het Alton Towers Hotel, hotel Splash Landings en bungalowpark Enchanted Village komt een nieuw, vier verdiepingen hoog hotel. De nieuwe verblijfsaccommodatie krijgt 74 kamers in koloniale stijl, een restaurant met tweehonderd zitplaatsen en een café.

De lodges in Enchanted Village in Alton Towers

Sprookjesdorp

De afgelopen twee jaar opende Engelands grootste pretpark in twee fases het Enchanted Village, een verblijfspark met accommodaties gebaseerd op de verhalen, mythes en legendes van Engeland. De 120 sprookjeslodges en de vijf luxe boomhutten hebben een onmiskenbare Hobbit-stijl. Met het nieuwe hotel telt Alton Towers straks in totaal 590 kamers en huisjes.

Eredivisie

Het vierde hotel tilt Alton Towers in de eredivisie van de pretpark-resorts. Disneyland Paris heeft in Europa de meeste eigen verblijfsaccommodaties: het Franse resort telt zes hotels en een bungalowpark (Disneyland Hotel, Sequoia Lodge, Newport Bay Club, New York, Cheyenne, Santa Fe en Davy Crockett Ranch). Rond het Spaanse Port Aventura en het Duitse Europa-Park liggen vijf eigen hotels. Port Aventura heeft de hotels Caribe, El Paso, Port Aventura, Gold River en Mansión de Lucy. In Europa-Park kunnen gasten logeren in de hotels Castillo Alcazar, El Andaluz, Santa Isabel, Colosseo en Bell Rock.

2015 © Tekst: Parkplanet – Foto’s: Alton Towers
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen