Bekijk Baron 1898 van alle kanten

Een internetfilmpje laat je een ritje in Baron 1898 in de Efteling van alle kanten zien.

Baron 1898 in de Efteling - Foto: (c) Parkplanet

Een nieuwe video toont unieke beelden van Baron 1898 in de Efteling; je kunt tijdens een ritje in de dive coaster helemaal rond kijken. 

De snelheid, de wind om je oren, de zwaartekracht, die mis je. Maar verder is het online filmpje van Baron 1989 dat de Efteling op internet heeft geplaatst zo levensecht als wat. De video is 360 graden draaibaar, zodat je een ritje in de dive coaster van alle kanten kunt beleven. 

Swipen of draaien

Door te swipen over de interactieve 360-graden-video of je mobiele device rond te draaien is het gefilmde ritje in Baron 1898 telkens anders. Je ziet ook wat er links, rechts boven en onder je gebeurt. Je kunt de berijders van de achtbaan in het gezicht kijken of juist het ritverloop op de baan volgen. Even een kijkje naar rechts of links over het pretpark kan ook. En het hoogteverschil ervaar je door naar beneden te swipen.

{youtube}HU6B237RaIo{/youtube}

Functionaliteit

De interactieve video werkt alleen via de YouTube-app voor Android en iOS voor Apple. Op de desktop kun je de 360-graden-video ook bekijken, maar de functionaliteit werkt uitsluitend bij de nieuwste versie van browser Chrome. Op andere browsers kun je het filmpje wel zien, maar krijg je een vertekend beeld doordat de 360-graden-functie niet werkt. De Efteling heeft nog geen plannen om ook van andere attracties een 360-graden-video te maken.

> Bekijk ook: Van bos naar Baron 1898

2015 © Tekst: Parkplanet – Beeld: Efteling
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen