In een Wigwam Deluxe in Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen pompt 3 miljoen in vakantiepark

Attractie- en Vakantiepark Slagharen vernieuwt en vervangt 199 accommodaties.

In een Wigwam Deluxe in Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractie- en Vakantiepark Slagharen steekt drie miljoen euro in het vernieuwen en vervangen 199 huisjes en wigwams.

Naast een attractiepark is Slagharen ook een vakantiepark waar – bij volle bezetting – bijna 4000 gasten verblijven. Dat is liefst 1000 mensen meer dan er in Slagharen zelf wonen: het dorp telt 2975 inwoners. Uit de cijfers blijkt het belang van het verblijfspark, voor de gemeente en de regio, maar ook voor het bedrijf zelf. Attractie- en Vakantiepark Slagharen kondigde vandaag aan flink te investeren in de accommodaties op het park. De komende winter besteedt het pretpark drie miljoen euro aan de upgrading en vervanging van 199 accommodaties. Alle units worden gedecoreerd in het Wilde Westen-thema.

Kwaliteit

De 4000 gasten van Vakantiepark Slagharen vinden onderdak in 623 accommodaties en 229 campingplaatsen. In de afgelopen jaren heeft het park veel geïnvesteerd in de kwaliteit van het vakantiepark. Eén van de investeringen was het bijna zeven miljoen euro kostende Aqua Mexicana. Ook voor vakantiegasten is het waterpark een toevoeging; met tien glijbanen voorziet het in de behoefte aan slechtweer-voorzieningen.

> Inge de Bruijn opent Aqua Mexicana

Aandacht voor thematisering

Komende winter renoveert Slagharen 115 huisjes van het type Arizona en worden 84 wigwams vervangen door luxe tenten met een eigen keuken en toiletvoorziening. Alle units bieden ruimte aan twee volwassenen en vier kinderen. Bij alle vernieuwde accommodaties wordt veel aandacht besteed aan thematisering. Op 18 maart 2016, als het park weer open gaat voor het zomerseizoen, worden de nieuwe accommodaties in gebruik genomen.

Parkdirecteur Wouter Dekkers in de Main Street van Slagharen - Foto: (c) Adri van Esch

Beleving

De nieuwe verblijfsaccommodaties dragen bij aan het familiale karakter van Attractie- en Vakantiepark Slagharen. “Het marktsegment waarop we ons richten zijn families met kinderen”, zegt parkdirecteur Wouter Dekkers. “We zijn een mooi, charmant en overzichtelijk familiepark met verblijfsaccommodatie en dat houden we zo. De nieuwe huisjes en wigwams zijn bij oplevering niet alleen op het gewenste kwaliteitsniveau, maar dragen door de thematisering ook bij aan de beleving die wij de gast mee willen geven. Daarnaast worden de accommodaties gepositioneerd in het middensegment van ons aanbod, zodat iedereen een vakantie in Slagharen kan blijven boeken.”

> Wouter Dekkers zegt ‘nee’ tegen een studentenfeest

2015 © Tekstbewerking: Parkplanet – Foto’s: Attractie- en Vakantiepark Slagharen, Parkplanet
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen