48 pagina’s pretparkplezier

Europa-Park heeft een 48 pagina’s dik tijdschrift vol foto’s, tips en praktische informatie.

EP Brochure liggend 2016

Liefst 48 pagina’s dik, vol foto’s, tips en praktische informatie en helemaal in het Nederlands. De 2016-editie van het kleurrijke tijdschrift van Europa-Park rolde deze week van de pers.

Europa-Park doet niet flauw als het aankomt op het informeren van zijn gasten. Al enkele jaren brengt het Zuid-Duitse attractiepark een dikke glossy uit van meer dan honderd pagina’s die de lezer niet alleen geruime tijd leesplezier biedt, maar ook nuttige tips en veel praktische informatie. Die ‘Erlebnisplaner’ is in de moedertaal van het park, in het Duits. Sinds enkele jaren is er ook een iets bescheidener – maar toch nog 48 pagina’s dikke – versie in het Nederlands beschikbaar.

Editie 2016

De nieuwe editie voor 2016 rolde deze week van de pers. De eerste 20 pagina’s gaan over alle themagebieden, attracties en shows in het park. Op de daaropvolgende bladzijdes worden de vijf luxe hotels van Europa-Park aan de lezers gepresenteerd en staat nuttige informatie over de entreeprijzen, de bereikbaarheid en de evenementen die in het pretpark worden georganiseerd.

Ierland en poffertjes

Over het nieuwe Europese themaland – het veertiende – Ierland staat in de brochure: “In Ierland zijn vooral kinderen van harte welkom want zij vinden hier meer dan 10 attracties. Ze kunnen zowel buiten als binnen in de nieuwe speelhal spelen en ravotten. Gastheer Ed Euromaus en zijn vrienden zullen met hun nieuwe show hier ook regelmatig te vinden zijn. Terwijl de kinderen spelenderwijs Ierland ontdekken doen de ouders dat op culinair gebied.” Over culinaire lekkernijen gesproken: in het Hollandse themagebied in het park zijn voortaan poffertjes te koop!

EP Brochure plattegronden 2016

Uitklapbare plattegronden

In het hart van het tijdschrift bevinden zich twee uitklapbare plattegronden: één voor de zomer en één voor de winter. Het Nederlandstalige magazine is verkrijgbaar op beurzen en evenementen waar Europa-Park zich presenteert – zoals de Vakantiebeurs die van 13 tot en met 17 januari in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden – en via de speciale brochurepagina op de parksite.

2015 © Tekst: Parkplanet
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen