Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin van Julianatoren

Julianatoren maakt werk van nominatie

Julianatoren is genomineerd als ‘meest kindvriendelijke park’.

Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin van Julianatoren

Julianatoren is bij de Diamond ThemePark Awards genomineerd als ‘meest kindvriendelijke park’. Het pretpark in Apeldoorn is er blij mee en steekt dat niet onder stoelen of banken.

Julianatoren in Apeldoorn zegt ‘ontzettend trots’ te zijn met de nominatie als ‘meest kindvriendelijke park’ bij de zesde editie van de Diamond ThemePark Awards. De prijzen van deze populariteitsverkiezing mogen volgens het attractiepark op de Veluwe gezien worden als ‘de Oscars voor de parken’. Julianatoren heeft een speciale video gemaakt waarin Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin de kijkers oproepen op het pretpark te stemmen.

Goed gezelschap

Julianatoren bevindt zich in goed gezelschap: ook onder meer de Efteling, Toverland en Plopsaland behoren tot de genomineerden voor de titel ‘meest kindvriendelijke park’. Elk jaar brengen meer dan 40.000 mensen hun stem uit op hun favoriete park. Op dinsdag 10 mei worden de verschillende winnaars bekend gemaakt tijdens een speciaal evenement in Walibi Holland.

Stemmen

Stemmen kan tot en met 29 februari op de website van Diamond ThemePark Awards. De site is naast in het Nederlands ook in het Frans en Engels beschikbaar.

29-1-2016 © Tekst: Parkplanet – Beeld: Julianatoren
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen