Eft Midsummer Festival Gin en Tonic 16pers

Efteling viert weer langste dag

De Efteling viert de langste dag van 2016 met het Midsummer Festival.

Eft Midsummer Festival Gin en Tonic 16pers

Voor de tweede keer in successie viert de Efteling de langste dag van het jaar met het Midsummer Festival op zaterdag 18 juni.

Vorig jaar lanceerde de Efteling een nieuw evenement bedoeld om een jongere doelgroep aan te trekken. De Midzomernacht was een avond in festivalsfeer met ‘relaxte beats en poëtische betovering’. De aanloop naar de zomer krijgt een vervolg, dit jaar onder de naam Midsummer Festival.

Kleine loungeterrassen

Het Midsummer Festival wordt gehouden op zaterdag 18 juni. Bezoekers kunnen genieten van een zomers festival met live optredens, dj’s en entertainment. Er zijn kleine loungeterrassen waar hapjes en drankjes geserveerd worden. Alle attracties van het pretpark zijn die avond geopend. Voor het Midsummer Festival zijn speciale tickets beschikbaar, te koop vanaf maart.

12-2-2016 © Tekstbewerking: Parkplanet – Foto: Efteling
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen