The Walking Dead Breakout - © Beeld: Movie Park Germany/AMC film

The Walking Dead permanent in Movie Park

Horrorfans kunnen permanent griezelen in The Walking Dead Breakout.

The Walking Dead Breakout - © Beeld: Movie Park Germany/AMC film

Movie Park Germany zorgt komende seizoen voor een extra portie adrenaline voor horrorfans. Het filmpark krijgt een permanente horrorattractie: The Walking Dead Breakout.

Movie Park Germany trekt het succes van Halloween door naar het hele seizoen: het Duitse pretpark komt met een permanente horrorattractie met de filmlicentie van The Walking Dead. Tijdens Halloween 2013 presenteerde het filmpark bij Oberhausen voor het eerst een Haunted House gebaseerd op de televisieserie over een groep mensen die trachten te overleven in een wereld vol zombies. Dit jaar kunnen gasten het hele seizoen griezelen in deze live-belevenis.

Intensieve en bloederige belevenis

De permanente horrorattractie The Walking Dead Breakout komt in de zevenhonderd vierkante meter grote Studio 7. Originele scènes uit de verschillende seizoenen van een van ’s werelds meest succesvolle Amerikaanse series, echte acteurs en moderne technieken zorgen voor een authentieke, intensieve en zelfs bloederige live-belevenis. Movie Park Germany werkt voor de nieuwe attractie nauw samen met de zender AMC in de Verenigde Staten en de betaalzender Fox in Duitsland.

Grote vraag naar griezelbelevenissen

In The Walking Dead Breakout stellen zombies – de zogenaamde Walkers – de bezoekers van heel dichtbij op de proef. “De attractie is niet alleen uniek in het twintigjarig bestaan van het park, maar ook in Duitsland”, zegt directeur Thorsten Backhaus. “Wij hebben bij ons Halloween gemerkt dat de vraag naar griezelbelevenissen zeer hoog is en daarop hebben we gereageerd. De toevoeging van de nieuwe attractie is onderdeel van onze strategie om zowel gezinnen iets te bieden, maar ook voor voldoende afwisseling voor de jeugd te zorgen.” De leeftijdsgrens zal waarschijnlijk bij zestien jaar liggen.

Studio 7 in Movie Park Germany - Foto: © Adri van Esch

Extra portie adrenaline

The Walking Dead Breakout wordt gehuisvest in Studio 7 (foto) in themagebied The Old West, naast houten achtbaan Bandit. In Studio 7 stond in 2010 de spektakelshow X-Men: Revenge op de planken. In de loop van het seizoen kunnen horrorfans in het grote theatergebouw tegen een meerprijs van vijf euro genieten van een extra portie adrenaline. 

> The Walking Dead Breakout open voor dappere bezoekers 

24-2-2016 © Tekstbewerking: Parkplanet – Beeld: Movie Park Germany/AMC film
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen