Jul Show Jul Julia 16pers

Nieuw theater in Julianatoren

Julianatoren in Apeldoorn opent het Jul en Julia Theater met 500 zitplaatsen.

Jul Show Jul Julia 16pers

Julianatoren opent op 27 maart een nieuw theater met vijfhonderd zitplaatsen. In het theater worden evenementen gehouden en staan dagelijks shows met de mascottes Jul en Julia geprogrammeerd.

In Julianatoren in Apeldoorn is een steeds grotere rol weggelegd voor de mascottes Jul en Julia. Het muizenduo laat zich vaker in het pretpark zien, onder meer bij fotomomenten, bij de opening- en sluitingsshow, bij Jul’s Wild West Show en Jul & Julia’s Prinsen- en Prinsessenbal. Het mascottepaar heeft vanaf 27 maart ook een eigen showzaal: Jul & Julia Theater.

Het Spannende Safari Avontuur

Het nieuwe theater biedt plaats aan vijfhonderd gasten. Belangrijkste voorstelling in de nieuwe accommodatie is de parkshow ‘Het Spannende Safari Avontuur’, met naast Jul en Julia ook Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin in de hoofdrollen. De show, geproduceerd door Van Hoorne Entertainment uit het Zuid-Hollandse Molenaarsgraaf, zal ruim dertig minuten duren.

Online platform

Jul en Julia timmeren ook buiten het pretpark in Apeldoorn aan de weg. Op RTL Telekids is dagelijks om 7.20 uur een serie rondom het muizenstel te zien. Daarnaast komen er nieuwe dvd’s, bordspellen en een knuffellijn van Jul en Julia. Later dit jaar introduceert Julianatoren ‘Mijn-Julianatoren’, een online platform voor kinderen en volwassenen.

11-3-2016 © Tekst: Parkplanet – Foto: Julianatoren
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen