Lost Gravity in Walibi Holland

Zilver voor Lost Gravity

Lost Gravity in Walibi Holland krijgt het rapportcijfer 9 en is daarmee de op één na populairste achtbaan van het pretpark.

Lost Gravity in Walibi Holland

Lost Gravity in Walibi Holland is een succes bij de bezoekers: de nieuwe achtbaan krijgt het rapportcijfer 9 en komt daarmee op de tweede plek van de achtbanen in het pretpark, na megacoaster Goliath.

Walibi Holland heeft zeven achtbanen. Megacoaster Goliath was het paradepaardje en blijft dat ook, maar de nieuwe aanwinst Lost Gravity doet het eveneens goed. In een recent gehouden klanttevredenheidsonderzoek scoort de achtbaan het rapportcijfer 9. De gasten werden direct ondervraagd nadat ze een rit in Lost Gravity hadden gemaakt en gaven in groten getale aan erg enthousiast te zijn over deze thrill ride.

Goliath is nummer 1

Lost Gravity scoort een 9, maar Goliath scoort nog steeds hoger. Met een 9,1 voert deze rollercoaster de lijst nog altijd aan. Met 0,1 punt verschil is Lost Gravity echter een goede zilveren plak-winnaar. Uit het onderzoek kwamen ook verbeterpunten naar voren. Zoals een single riders line, een wachtrij voor gasten die alleen in de attractie gaan en waarmee lege plekken in de karretjes worden opgevuld. Walibi Holland heeft aan het verzoek gehoor gegeven en experimenteert nu met een single riders-wachtrij voor Lost Gravity.

16 augustus 2016 © Tekstbewerking: Parkplanet – Foto: Walibi Holland
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen