Wonderlust, het reisblog van de Efteling

Wanderlust wordt Wonderlust

Wonderlust, het nieuwe reisblog van de Efteling, geeft een knipoog naar het bekende begrip wanderlust.

Wonderlust, het reisblog van de Efteling

De Efteling heeft een eigen reissite waarop bloggers hun tips en verhalen over de Efteling delen. Het blog heet Wonderlust, een knipoog naar het bekende begrip ‘wanderlust’.

Op Wonderlust (www.wonder-lust.nl) staan geschreven blogs, videoblogs en foto’s van door de Efteling uitgenodigde bloggers en BN’ers. Op de medewerkerslijst staan nog slechts enkele namen: die van travelblogger Anne de Buck, foodbloggers Elise en Nina, fotografe Claire Droppert en beroepswielrenner Lars Boom. De Buck deelt met de lezers de vijf attracties waarin ze stiekem gilde, Elise en haar twee zoontjes proefden pannenkoeken in Polles Keuken en Claire Droppert fotografeerde de natuur in het attractiepark. Lars Boom trok vanuit zijn woonplaats Vlijmen naar de buurgemeente voor een op video vastgelegde achtbanen challenge.

Onbekende facetten

De naam Wonderlust heeft enerzijds een link met Wonder, het papieren kwartaalmagazine van de Efteling, en anderzijds met de term wanderlust. Wanderlust is de lust om te reizen, om over de aardbol te zwerven (in het Engels: to wander) en de wereld te ontdekken. Het nieuwe reisblog moet de lezers in staat stellen om onbekende facetten van de Efteling te ontdekken. Volgens de nieuwe pretparksite nemen ‘de bloggers je mee op reis en delen hun nieuwe ontdekkingen, to do’s en reviews. Hier vind je steeds weer nieuwe artikelen: verrassende routes door het park, hotspots voor een heerlijke, healthy lunch en alles over sprookjesachtig slapen’.

25-9-2016 © Tekst: Parkplanet – Beeld: Efteling
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen