In Movie Park Germany wordt de ingang vernieuwd

Movie Park Germany poetst entree op

De nieuwe Star Trek-achtbaan is voor Movie Park Germany aanleiding het entreegebied te renoveren.

In Movie Park Germany wordt de ingang vernieuwd

De nieuwe achtbaan Star Trek: Operation Enterprise is voor Movie Park Germany aanleiding het entreegebied van het pretpark volledig op te poetsen.

Wie Movie Park Germany betreedt ziet voor het eerst sinds de opening in 1996 een volledig ander panorama. Het entreeplein direct achter de grote studiopoort wordt gedomineerd door de nieuwe achtbaan Star Trek: Operation Enterprise. Geen enkele bezoeker kan de unieke, veertig meter hoge ‘twisted halfpipe’ over het hoofd zien. De nieuwe aanblik van het ingangsgebied was voor het Duitse filmpark reden ook de entree te renoveren.

In Movie Park Germany wordt de ingang vernieuwdGrote videowall

“Passend bij het adembenemende silhouet van onze nieuwe achtbaan wilden we het hele entreegebied vernieuwen”, legt bedrijfsleider Thorsten Backhaus uit. De compleet opgepoetste ingang omvat nieuwe kleuren voor de kassa’s, nieuwe kleuren en elementen voor de poortgewelven, nieuwe bloemperken en beplanting en andere wegwijsborden. “Meest opvallend in de entreezone is een grote videowall waarop actuele aanbiedingen in het park of andere praktische tips voor het parkbezoek te zien zijn”, vertelt Backhaus. “Ook de aanvangstijden van shows en entertainment worden op het grote scherm getoond. Zoals van onze nieuwe dans- en zangshow op de centraal gelegen New York Plaza; een highschool-story vol afwisseling met actuele en internationale muziek.”

> De zes mooiste ingangen

Nieuwe licentiepartner

Movie Park Germany werkt voor de attracties en shows steeds samen met fameuze studio’s als 20th Century Fox, Paramount, MGM, DreamWorks, Universal, Nickelodeon en Marvel. Een nieuwe partner voor de Star Trek-achtbaan is het Amerikaanse CBS. “Als enige pretpark ter wereld bezitten wij een Star Trek-licentie voor een achtbaan en we zijn er waanzinnig trots op dat we met CBS een sterke licentiepartner erbij hebben”, zegt Thorsten Backhaus. “Aan de hand van groots opgezette themaruimten maken we onze gasten vertrouwd met Star Trek en laten we ze onderdeel van het verhaal worden. Hiervoor hebben we het futuristische themagebied Federation Plaza opgezet. Zo kunnen onze bezoekers van dichtbij het Star Trek-universum beleven.”

> Gebouwd op fameuze studio’s

The Walking Dead in Movie Park Germany © 2017 AMC Film Holdings LLC. Alle rechten voorbehouden

Fan Tour

Ook vorig jaar voegde Movie Park twee nieuwe namen toe aan het indrukwekkende rijtje samenwerkingspartners: voor de permanente horrorattractie The Walking Dead Breakout knoopte het filmpark betrekkingen aan met de Amerikaanse zender AMC en de Duitse betaalzender Fox. Nieuw is dat bezoekers ook een kijkje kunnen nemen achter de coulissen van het horrorlabyrint. “Bij The Walking Dead Breakout Fan Tour kunnen onze gasten bij daglicht de ruimtes eens wat beter bekijken”, vertelt Thorsten Backhaus. “We onthullen essentiële details uit de succesvolle Amerikaanse serie en laten veel zien over de bouw van onze origineelgetrouwe attractie uit 2016.” Aan het eind van de tour ontvangt de deelnemer een exclusieve foto en enkele fanartikelen.

> Movie Park troeft Paramount af
> Over Movie World & Movie Park

25-3-2017 © Tekstbewerking: Parkplanet – Foto’s: Movie Park Germany
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen