Cirque du Soleil in Disney Springs in Walt Disney World - Foto: frankieleon (Flickr c.c.)

Cirque du Soleil krijgt Disney-show

Cirque du Soleil komt met een voorstelling die Disney Animation als thema heeft.

Cirque du Soleil in Disney Springs in Walt Disney World - Foto: frankieleon (Flickr c.c.)

Binnenkort draait een show van Cirque du Soleil helemaal om de films en figuren van Disney. De nieuwe voorstelling van het beroemde circusgezelschap in Orlando krijgt Disney Animation als thema.

De nieuwe show van Cirque du Soleil in Walt Disney World in Florida krijgt een Disney-thema. De voorstelling vervangt La Nouba, die van kerstmis 1998 tot eind 2017 in het witte tentvormige gebouw in uitgaansgebied Disney Springs werd opgevoerd.

Nieuwe voorstelling

Walt Disney Parks en Cirque du Soleil Entertainment Group werken samen aan de nieuwe voorstelling die als thema Disney Animation zal krijgen. Het is voor het eerst dat een show van Cirque du Soleil volledig draait om de karakters uit de films van Disney. Het is echter niet de eerste keer dat er Disney-figuren in een show van Cirque du Soleil optreden; op de vijftiende verjaardag van La Nouba in 2013 betraden Mickey en Minnie Mouse de piste van de enorme circustent.

Laatste voorstelling

Wanneer de nieuwe show in première gaat is nog niet bekend. De laatste voorstelling van La Nouba – die bijna twintig jaar lang tien keer per week voor 1650 toeschouwers per keer werd opgevoerd – is op Oudejaarsavond.

> Alle Disney-parken ter wereld

19 december 2017 © Tekst: Parkplanet – Foto: Frankieleon (Flickr c.c.)
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen