Family entertainment centra rond FC Barcelona

Overdekte themaparken rond FC Barcelona

Er komen vijf overdekte entertainment centra rond FC Barcelona, ontwikkeld door Parques Reunidos.

Family entertainment centra rond FC Barcelona

Er komen vijf overdekte themaparken rond FC Barcelona. De rond de Spaanse voetbalclub gethematiseerde entertainment centra worden de komende vijf jaar ontwikkeld door het eveneens Spaanse bedrijf Parques Reunidos.

Parques Reunidos en Fútbol Club Barcelona hebben een overeenkomst getekend om vijf indoor entertainment centra te bouwen rond de legendarische voetbalclub. De overdekte themaparken zullen een oppervlakte krijgen van vijfduizend vierkante meter. Bezoekers zullen volgens de twee Spaanse bedrijven volledig ondergedompeld worden in de geschiedenis van de club uit Barcelona, de waarden, de spelers en de successen. De entertainment centra moeten de hele familie aanspreken en educatieve en interactieve activiteiten herbergen.

Spaanse pretparkketen

De overdekte themaparken rond FC Barcelona worden ontwikkeld door de Spaanse pretparkketen Parques Reunidos, waartoe ook Attractiepark Slagharen, Bobbejaanland en Movie Park Germany behoren. De Barça Experiences zullen gehuisvest worden in of bij grote shopping malls en gebouwen of locaties die veel toeristen trekken. Parques Reunidos opende al eerder indoor entertainment centra rond merken als Nickelodeon en Discovery. 

Groeistrategie

“De nieuw te ontwikkelen centra rond Fútbol Club Barcelona zijn een belangrijke mijlpaal in onze groeistrategie”, zegt Parques Reunidos-directeur Fernando Eiroa. “We zijn constant op zoek naar manieren en gelegenheden om ons aanbod van familievriendelijk entertainment te vergroten en te verbreden. Parques Reunidos is ‘s werelds eerste bedrijf dat een onvergetelijke ervaring gaat bieden aan de miljoenen voetballiefhebbers in Europa, de Verenigde Staten en Azië.

{youtube}RGVEVIIoa3w{/youtube}

15 mei 2018 © Tekst: Parkplanet – Beeld: Parques Reunidos
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen