T-shirts met illustraties van Parkplanet4kids

Pretparkpret op vrolijke T-shirts

De vrolijke pretparkillustraties van website Parkplanet4kids zijn ook verkrijgbaar op T-shirts.

Een muizenachtbaan, een vrijevaltoren, een wildwaterbaan met boomstammen, een spookhuis, een hangende achtbaan, een wildwaterbaan met ronde boten en vliegtuigjes. De website Parkplanet4kids.nl staat vol vrolijke illustraties van ontwerper Frank van der Heijden. En in al die pretparkattracties zitten enthousiast lachende en juichende bezoekers. De tekeningen van Frank stralen pure pret uit.

In 14 vrolijke kleuren

De illustraties van Parkplanet4kids zijn ook verkrijgbaar op T-shirts. De T-shirts zijn van hoge kwaliteit, hebben een perfecte pasvorm, worden uitstekend bedrukt en zijn duurzaam geproduceerd. De pretparkshirts zijn naar keuze verkrijgbaar in wit of zwart, of in veertien frisse kleuren. En heel belangrijk: ze zijn reclamevrij. Behalve één van de zeven illustraties staat er geen tekst of logo op het T-shirt.

Illustratie van Parkplanet4kidsOp voor- of achterkant

Deze unieke T-shirts zijn verkrijgbaar op de website van illustrator Frank van der Heijden. Je kiest natuurlijk zelf de kleur, maat en tekening, maar je bepaalt ook of de illustratie op de voor- of de achterkant van het shirt komt. Zelfs twee verschillende illustraties – op voor- én achterkant – is tegen een meerprijs mogelijk.

Voor kinderen en volwassenen

De pretpark-T-shirts zijn te koop in zes maten voor kinderen van 2 tot en met circa 12 jaar, maar er zijn ook modellen voor mannen (8 maten) en vrouwen (6 maten). Daarnaast zijn er keukenschorten, gymtassen, hoodies, mokken, caps en rompertjes met de pretparkillustraties te koop. Ga naar de website om ze te bekijken en te bestellen.

Bestel hier je pretpark-T-shirts

2021 © Illustraties: Frank van der Heijden

Meest bezochte parkprofielen