Interactief avontuur met Gamestormer

The Gamestormer, een nieuwe attractie van het Nederlandse Lagotronics.

The Gamestormer van Lagotronica Projects en Mack

The Gamestormer – een nieuwe attractie van Mack Rides en Lagotronics – biedt gasten een interactief avontuur midden op de oceaan.

Het Nederlandse Lagotronics en het Duitse Tacumeon Rides – de naam waaronder Mack Rides en Mack Media gezamenlijk opereren – hebben de handen ineengeslagen. De twee bedrijven hebben The Gamestormer ontwikkeld, een combinatie van een oude, vertrouwde attractie en de nieuwste technieken op het gebied van interactieve projectietechnologie.

Interactief schietsysteem

Basis van The Gamestormer vormt de bekende snelle draaimolen Seesturmbahn van Mack Rides. Deze molen met ronddraaiende koggescheepjes wordt voor de nieuwe belevenis overdekt en uitgebreid met 360-graden projecties en een interactief schietsysteem van Lagotronics Projects uit Venlo. Een scoresysteem en speciale effecten bij een bepaalde score zoals het draaien van het voertuigje, water, geur en lichteffecten verhogen de belevingswaarde. Op deze manier maken gasten zelf deel uit van een game.

Midden op de oceaan

In ieder voertuig van de Seesturmbahn is een interactieve shooter geïnstalleerd voor het spelen van het Gamestormer-spel. In de voorgestelde versie bevinden de bezoekers zich midden op de oceaan en kunnen zij richten op haaien, meervallen en piraten, maar ook andere thema’s zijn mogelijk. De interactieve attractie kan op een relatief kleine oppervlakte gebouwd worden.

Hoge kwaliteitsnormen

“Omdat Mack Rides en Lagotronics Projects dezelfde hoge kwaliteitsnormen hanteren voor hun systemen, technologie en ride experience twijfelen we er geen moment aan dat deze attractie een groot succes gaat worden”, zegt Lagotronics-baas Mark Beumers.

18 december 2018 © Tekst: Parkplanet – Beeld: Lagotronics
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen