Parkplanet4kids is vernieuwd

Parkplanet4kids, de kinderwebsite van Parkplanet, is in een nieuw jasje gestoken.

Parkplanet4kids

Parkplanet4kids – de minisite van Parkplanet speciaal voor kinderen van de hoogste klassen van de basisschool – is vernieuwd. In het kader van het tienjarig bestaan van de junior-site is de lay-out opgefrist, zijn er nieuwe artikelen en foto’s geplaatst en heeft het logo een update gekregen.

Op Parkplanet4kids kunnen kinderen onder meer lezen over de geschiedenis van attractieparken en achtbanen, over de veiligheid van attracties en over de meest beroemde pretparken ter wereld. Daarnaast geeft Parkplanet4kids informatie over de grootste en leukste attractieparken in en om Nederland.

In kindertaal

De in kindertaal geschreven website is in de afgelopen jaren door tienduizenden kinderen geraadpleegd voor een spreekbeurt of werkstuk, of als voorbereiding op een dagje uit, het schoolreisje of de vakantie. Ook de komende jaren zal de in een nieuw jasje gestoken kids-site weer veel kinderen informatie verschaffen over ‘de leukste plekken ter wereld die er bestaan’.

Naar Parkplanet4kids
T-shirts van Parkplanet4kids

© 17 januari 2021

Meest bezochte parkprofielen