Winter Feelings in Toverland

Zing winterliedjes rond het kampvuur, ga schaatsen of curlen en geniet in de Biergarten van de sfeervolle ambiance tijdens Winter Feelings in Toverland.

Krijg Winter Feelings in Toverland. Het attractiepark in Sevenum is bij uitstek ook een winterlocatie: bij minder mooi weer of extreme kou heb je in de twee grote overdekte hallen Land van Toos en Wunderwald altijd een leuke dag. Je kunt er Maximus’ uitvinding testen, de snelste bob ooit, of je magische krachten gebruiken in het Toverhuis. In de Oostenrijkse Biergarten geniet je van glühwein of een warme chocomelk in een sfeervolle, verlichte ambiance.

Magisch Winterwonderland

Tijdens Winter Feelings is heel Toverland geopend. Entreegebied Port Laguna is omgetoverd tot Winter Laguna, een magisch winterwonderland. Het kleurrijke havenstadje is sfeervol aangekleed met duizenden twinkelende lichtjes en ontelbaar veel kerstbomen. Gasten kunnen er zich vermaken op een vierhonderd vierkante meter grote schaatsbaan of op de curlingbaan. Vanaf een metershoge heuvel kan men in banden naar beneden glijden, waarna het goed toeven is bij de Almhut waar verrukkelijke winterkost te koop is.

Winter in Toverland - Foto: Toverland, Robert van Ingen

Eyecatcher

Tijdens Winter Feelings in Toverland zijn alle zes themagebieden geopend. In Ithaka, waar onder meer houten achtbaan Troy staat, wijzen talloze vuurschalen bezoekers de weg en ’s avonds is Troy sfeervol verlicht met ruim een kilometer aan lampjes. Een eyecatcher is ‘de grootste kerstmuts van Nederland’ bij wildwaterbaan Expedition Zork. Op het hoofd van Zork prijkt een kerstmuts van 3,85 meter breed en 2,5 meter hoog.

Toverland in de sneeuw

De Winter Wonder Verzamelaars

Op diverse plekken in het attractiepark is extra entertainment. Bezoekers horen de hartverwarmende, winterse klanken van bekende kerstliedjes of laten zich inpakken door de Winter Wonder Verzamelaars. In outdoor-themagebied Ithaka presenteren de mascottes Toos en Morrel hun show Winterpret, met de reusachtige kerstboom in Ithaka als indrukwekkend decor. Bij de diverse vuurschalen in het park klinkt de sfeervolle muziek van zangact Winterse Klanken en uitvinder Maximus vertelt waarom de Zork-verhalen onzin zijn. 

Het Magische Winter Feest

In Avalon kunnen bezoekers rondom het zwaard Excalibur meefeesten met het Keltische Midwinterfeest en in themagebied Magische Vallei wordt de Polynesische winter gevierd. Het is niet alleen feest voor de ogen en oren in Toverland, ook de smaakpapillen worden verwend. Er zijn allerlei winterspecials zoals erwtensoep, pretzelbroodjes, Tiroler hotdogs en ijsdonuts. Natuurlijk ontbreken warme chocolademelk en glühwein niet. Elke Winter Feelings-dag wordt afgesloten met de spectaculaire show Het Magische Winter Feest. 

Informatie

Winter Feelings in Toverland is op 26 en 27 november, op 3, 4, 10, 11, 17 en 18 december en 14 en 15 januari, van 11.00 tot 19.00 uur. Dagelijks open van 24 december 2022 tot en met 8 januari 2023 van 11.00 uur tot 20.00 uur (op 24 en 31 december en 1 januari tot 18.00 uur)

Entreeprijs Winter Feelings: variërend per dag van € 32,50 tot € 36,00. Kinderen van 90 tot 140 centimeter: variërend per dag van € 23,50 tot € 26,00. Tot € 7,00 korting als de tickets minimaal zeven dagen vooraf online worden gekocht. Kinderen tot 90 centimeter: gratis entree • Parkeren: € 10,00. Meer informatie op het parkprofiel van Toverland.

 Bestel hier kaartjes met korting voor Toverland

2022 © Tekst: Parkplanet – Foto’s: Toverland

Meest bezochte parkprofielen