Plopsaland het hele seizoen op festivaltour

Het hele seizoen kunnen bezoekers van Plopsaland De Panne genieten van het Studio 100 Festival. De bekende televisiesterren van Studio 100 rijden door het park bij Festival On Wheels.

Plopsaland De Panne verrast zijn bezoekers het hele seizoen met het Studio 100 Festival. Het attractiepark aan de Vlaamse kust belooft dat alle gasten gedurende de hele dag op diverse plekken de bekende Studio 100-sterren zullen kunnen ontmoeten, zoals Mega Mindy, Piet Piraat, Bumba, kabouter Plop en Maja de Bij. Daarvoor zijn twee shows opgezet, aan het begin en het eind van de dag, en een parade met fietsen waarin de karakters plaatsnemen, het Festival On Wheels.

Lees verder onder de foto

Welkomstdans

De openingsshow is dagelijks om tien uur ’s ochtends. Een familie die het pretpark bezoekt wordt dan op het Dorpsplein, direct na de ingang tot het park, uitgenodigd om de sleutel van de poort om te draaien. Het bezoekende gezin wordt daarbij ondersteund door Plopsa-figuren, die vervolgens ook een aanstekelijke welkomstdans uitvoeren. Op de allereerste openingsdag van seizoen 2024, op 23 maart, werd de openingshandeling verricht door Studio 100-eigenaren Gert Verhulst en Hans Bourlon en Plopsaland-directeur Carl Lenaerts.

Lees verder onder de foto

Festival On Wheels

Op diverse plekken in Plopsaland worden meet and greets gehouden, onder meer met Bumba, Mega Mindy, Heidi en Piet Piraat. Bumba verzorgt ook tweemaal per dag de interactieve voorstelling Bumba maakt muziek in het theater in het overdekte themagebied Circus Bumba. ’s Middags om vier uur rijdt de parade Festival On Wheels een grote ronde door het park. Op door fietsen voortbewogen kleine podia staan de bekende Studio 100-karakters, omgeven door dansers. De stoet rijdt naar het Dorpsplein, waar rond half vijf in de Kiosk de Grand Finale Show wordt opgevoerd. De Studio 100-figuren zwaaien daarbij dagelijks de bezoekers uit.

Naar de parkplanner van Plopsaland De Panne

24 maart 2024 © Tekst en foto’s: Adri van Esch

Meest bezochte parkprofielen