Bobby Drop

Ongedeerd na val in waterbaan

Bobby Drop

Een zevenjarig jongetje is ongedeerd gebleven na een val uit een bootje in Bobbejaanland.

Het kind uit het Vlaamse Laken had een afdaling gemaakt in wildwaterbaan Bobby Drop en de ronde boot dreef uit in het ondiepe, rustige stuk naar het station. Ondanks waarschuwingsborden en aanwijzingen van het personeel stond de jongen vervolgens rechtop in de boot en verloor hij zijn evenwicht toen een achteropkomende boot zacht tegen zijn vlot aanbotste.

{googleads right}Droogtrommel

Het kind werd door een personeelslid van Bobbejaanland uit het water gevist. Bij de EHBO bleek dat hij geen nadelige gevolgen aan zijn natte avontuur had overgehouden. Nadat zijn kleren en schoenen waren gedroogd in een droogtrommel kon hij een kwartier later al met zijn moeder mee het park weer in. Bobby Drop maakt inmiddels geen deel meer uit van het attractieaanbod van Bobbejaanland.

© 2008 PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen