bwp carrousel 13pers

Bezoekers maken videoclip

In Bellewaerde hebben 55 families meegewerkt aan een videoclip over het park. De gezinnen namen met een camera eigen beelden van hun dagje uit op.

In het kader van de 55e verjaardag van Bellewaerde nam het park een remix op van een liedje waarvan het refrein bekend werd als jingle in de radio- en televisiespots van eind jaren tachtig. Bij het liedje, dat gaat over een meisje dat met de Bellewaerde-leeuw het park verkent, werd een videoclip gemaakt waarvoor 55 families de beelden leverden.

Vier minuten

De families brachten niet alleen de attracties en dieren van het pretpark maar ook de eigen gezinsleden in beeld. Uit de urenlange videofilms en de tweeduizend shots die zij inleverden, maakte Bellewaerde een selectie. De geselecteerde beelden werden gemonteerd tot een videoclip van ruim vier minuten.

Coupletten

Het uit de jaren tachtig bekende reclamewijsje werd door het park gemoderniseerd en van coupletten voorzien. Het liedje is niet alleen te horen in de videoclip, maar zal ook regelmatig gedraaid worden in themagebied Kids Park van Bellewaerde.

© 2009 TEKST: PARKPLANET 

Meest bezochte parkprofielen