Uit de Plopsaland-video

Minipret in Plopsaland

Uit de Plopsaland-video
 
Met video • Als een wandeling door een miniatuur pretpark, zo ziet het filmpje er uit dat gemaakt is in Plopsaland.

De video laat in één minuut zien hoe een dagje in het Belgische attractiepark er uit ziet.
 
Voor het televisieprogramma 1000 zonnen van de Vlaamse zender Eén werd een filmpje gemaakt dat een dag weergeeft in Plopsaland in De Panne. Voor de korte video werd de tilt-shift-techniek gebruikt. Deze speciale filmmethode vervaagt achtergronden en geeft zaken op de voorgrond – zoals bezoekers en attracties – juist heel helder weer. Een filmpje gemaakt met deze techniek krijgt een heel bijzondere scherpte/diepte-verhouding; alsof alles in miniatuur is. 
 
{youtube}pOn0lzryvpM{/youtube}
 
17-9-2012 © Tekst: Adri van Esch – Beeld: Plopsaland
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen