Magician Mickey - Foto: (c) Disney

Gezellig babbelen met Mickey

Magician Mickey - Foto: (c) Disney

Met video • In Walt Disney World in Florida kunnen bezoekers echt babbelen met Mickey; de muis praat zelfs terug.

In Parijs blijf Mickey zwijgen; zijn talenknobbel is te klein om vloeiend alle Europese talen te spreken.

Bezoekers van het Magic Kingdom in Walt Disney World in Florida kunnen niet alleen op de foto met Mickey Mouse, ze kunnen ook een praatje met hem maken. Sinds deze week kan Mickey Mouse echt praten. Al eerder werden er in de meet & greet-locatie in het Town Square Theater tests uitgevoerd met een pratende Mickey, maar vanaf nu spreekt de beroemde muis voortaan altijd met zijn gasten.

Goocheltruc

Mickey treedt in het theater op Town Square op als illusionist. De gasten komen op bezoek in zijn kleedkamer, vlak voordat hij als Magician Mickey een voorstelling in de schouwburg gaat geven, zo is het verhaal. Mickey gaat met bezoekers op de foto, knuffelt met de kinderen, deelt handtekeningen uit en voert zelfs zo nu en dan een goocheltruc uit.

Meet Mickey Mouse in Disneyland Paris - Foto: (c) Adri van Esch, Parkplanet

Fantasy Festival Theater

Ook in Disneyland Paris is een speciale locatie waar gasten met Mickey Mouse op de foto kunnen. En ook daar is – net als in het park bij Orlando – het thema Magician Mickey. ’s Werelds bekendste muis huist in Parijs in het Fantasy Festival Theater in Fantasyland. In het midden van Mickey’s kleedkamer staat een kast waar zijn galakostuum hangt. Zijn kleedruimte staat vol met goochelattributen: een bodemloze hoed, de paraplu van Mary Poppins, de bekende tovenaarshoed met bijbehorende mantel en een pakje duivenvoer. In Parijs blijft Mickey echter ‘stom’: praten in een park waar zoveel verschillende talen gesproken worden levert onoverkomelijke hindernissen op.

{youtube}8VVY-xw-zLE{/youtube}

> Naar de parkplanner van het Magic Kingdom
> Naar de parkplanner van Disneyland Paris

25-10-2013 © Tekst: Adri van Esch – Foto’s: Disney, Adri van Esch
{googleads left}

Meest bezochte parkprofielen