Luxer logeren in Port Aventura

Met de hotels Mansión de Lucy en het nieuwe The Callaghan’s wil het Spaanse Port Aventura gasten in het hoge segment van de markt bedienen.

De economische crisis loopt op z’n eind en dus hebben veel vakantiegangers weer wat meer geld om te spenderen. De vraag naar luxueuze hotelaccommodatie neemt toe en ook themaparken spelen daar op in. Het Spaanse pretpark Port Avontura opende onlangs het nieuwe complex The Callaghan’s, een faciliteit met 78 luxe vijfsterren hotelkamers.

Grootste hotel

Port Avontura had al een vijfsterrenhotel, het in Victoriaanse stijl gebouwde Mansión de Lucy met 31 kamers. Daarnaast beschikt het resort bij het Spaanse Salou over vier viersterrenhotels: Port Aventura, El Paso, Caribe en Gold River. In totaal telt het attractiepark 2100 hotelkamers. The Callaghan’s is toegevoegd aan hotel Gold River, dat nu over 549 kamers beschikt en daarmee het grootste hotel van Port Aventura is.

Hotel The Callaghan’s in Port Aventura

Chique residenties

Hotel The Callaghan’s heeft twee etages en is gebouwd in de stijl van de chique residenties uit het Amerika in de negentiende eeuw. De kamers zijn gebaseerd op replica’s van gebouwen uit deze tijd. Van binnen en van buiten kunnen bezoekers deze details overal in het complex terugvinden, van de architectuur tot aan het landschap en van het decor tot een het meubilair. De ambiance en de stijl van de hotels Gold River en The Callaghan’s geven gasten het gevoel te logeren in een welvarend mijnwerkersstadje.

Naar de parkplanner van Port Aventura

2015 © Tekst: Parkplanet – Foto’s: Port Aventura

Meest bezochte parkprofielen