Berenboom voor Baba en Bella

Baba en Bella Boemba hebben in Avonturenpark Hellendoorn hun eigen huis.

Baba Boemba en zijn vrouw Bella zijn al dertien jaar de mascottes van Avonturenpark Hellendoorn. De twee knuffelige beren gaan op de foto met de gasten en vertonen zich bij shows en evenementen. De avontuurlijk ingestelde Baba verwelkomt alle bezoekers dagelijks bij de entree van het pretpark en Bella heeft haar eigen friettent: Bella’s Smakbar. Het tweetal had nog geen onderkomen in het attractiepark dat dit seizoen zijn tachtigste verjaardag viert. Maar sinds dit weekend hebben de mascottes hun eigen Berenboom.

Baba en Bella hebben hun eigen Berenboom in Avonturenpark Hellendoorn

In Dreumesland

De nieuw gebouwde Berenboom staat in Dreumesland, het speciale parkdeel waar kleinere kinderen al konden draaien in het Avonturenrad, de carrousel en de Zwanenmolen, rijden in een vrachtwagen en zelf een vliegtuigje besturen. Nu kunnen de jongste gasten ook een bezoekje brengen aan De Berenboom, waar Baba en Bella dagelijks hun gasten begroeten.

De Berenboom van Baba en Bella in Avonturenpark Hellendoorn heeft een pratende brievenbus

Pratende brievenbus

Wanneer het echtpaar Boemba niet aanwezig is, is er toch van alles te beleven rond de nieuwe Berenboom. Kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten als hinkelen en de paddenstoelendans. Naast de boom staat een pratende brievenbus. Wie er post voor Baba en Bella in deponeert ontvangt meteen een antwoord. De twee berenmascottes van Avonturenpark Hellendoorn reageren bovendien altijd persoonlijk op iedere brief of tekening.

24-4-2016 © Tekst: Parkplanet – Foto’s: Avonturenpark Hellendoorn

Meest bezochte parkprofielen