De opening van darkride Popcorn Revenge in Walibi Belgium - Foto: © Adri van Esch

Walibi Belgium opent Karma World en Fun World

In Walibi Belgium zijn op feestelijke wijze de themagebieden Karma World en Fun World geopend.

De officiële opening van de nieuwe Walibi-werelden Karma World en Fun World ging gepaard met bijpassend entertainment: stewardessen, piloten, veel ballonnen en een reclamevliegtuigje hoog in de lucht met een welkomstwoord op de sleep voor het kleurrijke Fun World en typische Indiase tuktuks, slangentemmers, buikdanseressen, een man op een spijkerbed, sierlijke Bollywood-dansers en vuurspuwers voor het Indiaas geïnspireerde Karma World.

De opening van darkride Popcorn Revenge in Walibi Belgium

Groot vernieuwingsplan

Met Karma World en Fun World voegt Walibi Belgium weer twee nieuwe werelden aan het aanbod toe. Vorig jaar opende Exotic World, met familieachtbaan Tiki-Waka en avonturenparcours Tiki-Trail. De nieuwe werelden maken deel uit van een groot vernieuwingsplan dat het pretpark bij Brussel in 2023 voor driekwart een nieuw gezicht zal geven. Hoogtepunt van Karma World is de nieuwe darkride Popcorn Revenge, blikvanger in Fun World is de kinderachtbaan Fun Pilot. Voor deze nieuwe attracties en themazones telde Walibi Belgium zeventien miljoen euro neer.

De opening van darkride Popcorn Revenge in Walibi Belgium

Toekomstperspectief

“Popcorn Revenge is bedoeld voor een breed, familiaal publiek”, vertelt Jean-Christophe Parent, directeur van Walibi Belgium. “En Fun Pilot zal vooral de jongste bezoekers verrassen. Beide attracties zijn volledig ingebed in vernieuwde themagebieden. Het zijn schoolvoorbeelden van het toekomstperspectief dat Walibi voor ogen heeft. De herthematisering van beide zones werd tot in de puntjes uitgewerkt om onze bezoekers in een unieke sfeer onder te dompelen. We zijn uiterst tevreden met het bereikte resultaat, evenals met het enthousiasme en de nieuwsgierigheid die onze nieuwigheden nu al oproepen.”

‘Als de Gremlins, maar dan charmanter’
Naar de parkplanner van Walibi Belgium

De opening van darkride Popcorn Revenge in Walibi Belgium - Foto: © Adri van Esch

25 mei 2019 © Tekst: Adri van Esch – Foto’s: Adri van Esch, Walibi Belgium

Meest bezochte parkprofielen