Hoofdrol voor parkmascottes Slagharen in nieuwe Western Circus Show

Randy en Rosie, de mascottes van Attractiepark Slagharen, stralen deze zomer in de nieuwe Western Circus Show, naast internationale acrobaten- en illusionistenacts.

De mascottes Randy en Rosie van Attractiepark Slagharen krijgen voor het eerst in de geschiedenis een hoofdrol in het grote American Circus Theater van het park. De twee wasberen worden in de nieuwe Western Circus Show bijgestaan door Sheriff Sam en diverse internationale circusartiesten. Ook de Red Bandits geeft acte de présence in de zomershow; de boevenbende maakt het Randy en Rosie moeilijk.

Feelgood-show

“We zijn ontzettend trots op deze dagelijkse productie, die we neerzetten in samenwerking met het Nederlandse bedrijf Aniba Entertainment”, vertelt algemeen directeur Dave Storm. “Ik heb al een stukje mogen zien en ik ben enorm enthousiast. Het is een feelgood-show geworden voor het hele gezin. Toeschouwers vallen straks van de ene verbazing in de andere.”

Westernthema

De afgelopen jaren moest veel entertainment noodgedwongen buiten plaatsvinden. “We zijn blij dat we een prachtige locatie als het American Circus Theater nu weer kunnen gebruiken zoals het bedoeld is”, aldus Storm. De nieuwe show bestaat uit spectaculaire acrobaten- en illusionistenacts. Zo is onder andere illusionist Alfredo Lorenzo van de partij. Bovendien wordt geknipoogd naar het geliefde westernthema waar het Overijsselse pretpark groot mee is geworden.

Wild West Goodbyes

De Western Circus Show, die van woensdag 13 juli tot en met zondag 28 augustus meerdere keren per dag te zien is, is geschikt voor een internationaal publiek. Er wordt niet alleen Nederlands in gesproken, maar ook Duits. Naast de nieuwe voorstelling zorgt Slagharen deze zomer voor divers straatentertainment en meet-and-greets. Ook introduceert het park Wild West Goodbyes: gasten kunnen aan het einde van de dag meelopen met alle figuren die ze tijdens hun dagje uit hebben leren kennen.

Negenjarige is voor één dag baas van Slagharen

13 juli 2022 © Foto: Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Meest bezochte parkprofielen