Toon Studios in Walt Disney Studios wordt Worlds of Pixar

De attracties in Walt Disney Studios die gethematiseerd zijn rond een film van Pixar staan voortaan in een gebied met een nieuwe naam: Worlds of Pixar.

Een groot deel van themagebied Toon Studios in Walt Disney Studios Park wordt omgetoverd tot Worlds of Pixar. Tot de themazone met de nieuwe naam behoren zeven populaire attracties, waaronder achtbaan Crush’s Coaster, darkride Ratatouille, The Adventure en het nieuwe Cars Road Trip. In Worlds of Pixar bevinden zich ook op Pixar-films gebaseerde eetgelegenheden zoals Bistrot Chez Remy en de nieuwe foodtruck Laugh ‘n’ Go!

Drie fotolocaties

Nieuw onderdeel van Worlds of Pixar zijn drie fotolocaties, waar gasten een selfie kunnen maken met hun favoriete Pixar-helden. In het gebied dwalen Lightning McQueen en The Incredibles rond, en er zijn gethematiseerde souvenirkiosken. In het themagebied worden ook speciale snacks verkocht, zoals zandkoekjes geïnspireerd op de Pixar-films Toy Story en Luca en Worlds of Pixar-donuts en cupcakes. In restaurant Bistrot Chez Remy staan Remy’s chocolade en hazelnoot eclairs op de menukaart.

Toon Studios

Een klein deel van Toon Studios blijft nog bestaan: daar bevinden zich de attracties Aladdin’s Flying Carpet, Animagique Theatre en Animation Celebration. De opening van Worlds of Pixar is onderdeel van de transformatie van Walt Disney Studios Park. Het attractiepark zal gaan bestaan uit vier grotere themagebieden, waarvan de Avengers Campus de eerste nieuwe is die opengaat.

Walt Disney Studios wordt een echt park

27 augustus 2021 © Beeld: Disney

Meest bezochte parkprofielen