Efteling krijgt pop-up sprookje vanwege 70-jarig bestaan

Een pop-up sprookje en een dagelijks feestje met de gasten zijn de ingrediënten voor de viering van het 70-jarig jubileum van de Efteling.

De Efteling bestaat in 2022 zeventig jaar. Het attractiepark gaat elke dag feestvieren met de gasten. Iedere dag stipt om vier uur vindt er een feestelijk moment plaats. Tussen april en oktober wordt de feestvreugde nog verhoogd met een uniek pop-up sprookje op de Speelweide.

Langnek met hoedje

De opening van de nieuwe attracties Sirocco en Archipel in het Reizenrijk wordt ook naar jubileumjaar 2022 getrokken: de vervangers van Monsieur Cannibale en het Avonturendoolhof zijn vanaf 1 januari geopend voor het publiek (i.v.m. corona uitgesteld tot na 25 januari). Begin februari, meteen na de Winter Efteling, krijgt Langnek een feesthoedje op, worden er slingers opgehangen en is er feestmuziek te horen in het park.

De geschiedenis van de Efteling

15 december 2021 © Beeld: Efteling

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Meest bezochte parkprofielen