Slagharen opent vergrote gamehal Lucky Nugget

Speelhal Lucky Nugget in de Main Street van Attractiepark Slagharen is vernieuwd en vergroot. De nabijgelegen Rosie’s Penny Arcade is gesloten.

De Lucky Nugget, de speelhal op de hoek van Main Street in Attractiepark Slagharen, is volledig verbouwd en bijna twee keer zo groot geworden. Het pretpark betrok het gebouw van de voormalige Aziatische eetgelegenheid Wok Inn bij de populaire spelletjeshal. De vergrote Lucky Nugget is nu de enige speelhal in de hoofdstraat van het attractiepark: de enkele tientallen meters ernaast gelegen automatenhal Rosie’s Penny Arcade heeft de deuren gesloten. Dat gebouw krijgt op termijn een andere bestemming.

Populaire games

Lucky Nugget is een druk bezochte speelhal, door daggasten maar vooral ook door de verblijfsgasten. Als ’s avonds de attracties in het pretpark gesloten zijn, is Lucky Nugget nog open. Tientallen gasten van het vakantiepark proberen dan met de uitdagende spelletjes in de hal prijzen in de wacht te slepen. Door de verdubbeling van het vloeroppervlak is er meer ruimte voor gameliefhebbers om een gokje te wagen.

Eendenrace

In Lucky Nugget staan onder meer games als World’s Largest Pac-Man, VR Machine en Quick Drop, waarbij spelers ballen in roterende emmers moeten laten landen door op het juiste moment op de knop te drukken. Naast de klassieke muntenschuivers, grijpautomaten, basketbalspellen en airhockeytafels kunnen bezoekers zich ook uitleven op nieuwe games, zoals de sneeuwscooter- en snowboardsimulatoren, een digitale bowlingbaan, een Jurassic Park-game, een eendenrace en een virtual reality-attractie. Wie van spanning houdt, kan de gloednieuwe game Elevator Action Invasion uitproberen.

Lees verder onder de foto

Kwaliteitsimpuls

“We zijn ontzettend blij dat we de Lucky Nugget, die met name bij onze vakantiegasten ontzettend geliefd is, een enorme kwaliteitsimpuls konden geven”, zegt parkdirecteur Dave Storm. “Het is een plek geworden om trots op te zijn, met een gezellige familievriendelijke uitstraling.”

Langgekoesterde wens in vervulling: Silver Dollar Bar in Slagharen

1 april 2022 © Tekst: Parkplanet – Foto’s: Adri van Esch, Attractiepark Slagharen

Meest bezochte parkprofielen