Langgekoesterde wens in vervulling: Silver Dollar Bar in Slagharen

Attractiepark Slagharen heeft een nieuwe horecalocatie die perfect bij het park past: een grote sportsbar in westernstijl met de naam Silver Dollar Bar.

Onder het toeziend oog van parkmascottes Randy en Rosie werd dit weekend in Slagharen met knallende kurken de Silver Dollar Bar geopend. Dagbezoekers en vakantiegasten kunnen er terecht voor drankjes, spelletjes en het volgen van sportuitzendingen. Wie in het Overijsselse park logeert kan ’s avonds nog een bezoekje aan de bar brengen; in het weekend is de horecagelegenheid tot tien uur open.

Western-chic

Met de komst van de bar gaat een langgekoesterde wens van Attractiepark Slagharen in vervulling. “Dit is echt een plek die we nog misten in ons park”, zegt algemeen directeur Dave Storm. “Het is de ideale manier om even te ontspannen na alle avonturen in ons park.” Het interieur bestaat uit een mix van klassieke en moderne elementen. “We noemen het zelf ‘western-chic’”, vertelt Dave. “Het is ouderwets gezellig, maar wel helemaal van deze tijd.”

Lees verder onder de foto’s

Poolen en dammen

De Silver Dollar Bar bevindt zich in de Main Street van Slagharen, grenzend aan de recent vernieuwde arcadehal Lucky Nugget. Er hangen televisieschermen voor liefhebbers van bijvoorbeeld voetbal, basketbal of Formule 1. De tafels zijn voorzien van spelborden voor een potje dammen of Mens Erger Je Niet. Gasten kunnen in de bar ook poolen onder het genot van bijvoorbeeld een cocktail of een biertje.

Reeks vernieuwingen

De opening van de Silver Dollar Bar vormt het voorlopige sluitstuk van een reeks vernieuwingen in het pretpark. Naast de renovatie van Lucky Nugget kregen de attracties Free Fall, Expedition Nautilus en Gallopers dit jaar een opknapbeurt. In 4D-bioscoop El Teatro draait de nieuwe film Rio. Alle Raccoon Lodges in het vakantiepark zijn voorzien van nieuwe banken en in de horeca zorgde Slagharen voor digitale bestelopties en nieuwe concepten, waaronder Coca-Cola Freestyle. Verder werden twee nieuwe podia gerealiseerd, in combinatie met een nieuw entertainmentprogramma.

Slagharen opent vergrote gamehal Lucky Nugget

19 september 2022 © Foto’s: Attractiepark Slagharen

Meest bezochte parkprofielen